Våra utbildningar som Räddar Liv - Skapar Trygghet & Säkerhet!

En av våra stora målsättningar är att förmedla och utbilda kunskaper i HLR, LABC & Stoppa Blödningen! Utbildningar som vi vid behov skräddarsyr för just Er verksamhet. I nedan de mest efterfrågade! Vilka behov har ert företag - Osäker?   NYHETER: F o m Dec -21, gäller nya riktlinjer från Sv HLR-Rådet! Kontakta oss redan i dag, så berättar vi vad som gäller och vad som är akuellt!

Instruktörsutbildning

> Vill du bli Instruktör eller påbygga din kompentens inom HLR, AED m fl - Kontaka oss redan i dag! > Jobbar du inom Blåljusyrken, Vakt, Säkerhet, Militär eller andra utsatta yrkesgrupper, där PDV -Pågående Dödligt Våld förekommer, berätta om dina/era behov och bakgrund, så ger vi dig och din organisation, de allra bästa möjligheterna att utvecklas och höja er kompetens inom ämnet STB -Stoppa Blödningen!

Vuxen HLR & Första Hjälpen 

Utbildningarna följer Svenska HLR rådets anvisningar från 2021 baserat på de nya EU-direktiven!  

(Ref sep -22: Jens Rinman – Friluftsfrämjandet Finspång)   Hej Ronnie! - Själv var jag inte med då utbildningen genomfördes i Lunddalen men alla som deltog tyckte att det motsvarade och överträffade förväntningarna. Lyhörd utbildningsledare som tog reda på vad vi önskade innan genomförandet, egen hög kompetens inom alla områden och ett professionellt genomförande där många praktiska övningar ingick. Sammantaget ledde detta till att inte en fråga av alla var obesvarad efter kvällens genomgång där någon innan utbildningen kanske funderade på hur det kom sig att utbildningen skulle ta så lång tid. Efter kvällen var det ingen som gick hem och tyckte att tiden varit för långt tilltagen. Nu har vi välutbildade funktionärer/ledare. Tack, för att du inledningsvis matchade priset på defibrillator och kan leverera utbildningsledare på den nivån. /Jens

LABC - Livsfarligt läge, Andning, Blödning, Cirkulationssvikt/Chock
Lär dig mer om...