Alla priser i shoppen visas exkl. moms och frakt som tillkommer vid beställning
  • Modell 2 - Utan innehåll

Modell 2 - Utan innehåll

Väskan är fältmässigt framtagen för att klara Ambulans­sjuk­vårdens och Rädd­nings­tjänstens krav och kan an­vändas av alla som bedriver sjuk­vård i fält som IVPA, Polis, Tull, Säker­het & Skydds­arbete.

Dess format gör den lätt att anpassa i trånga utrymmen, exempelvis i hytter på lastbilar, trak­torer och truck­ar. Väskan har ett antal fack under det uppfällbara locket, vilket gör den kompakt men ändå rikligt utrustad.

Fullt utrustad, enligt packplan, är modell 2 komplett för att klara små och stora sår, kraftiga blödningar, rengöring och självskydd. Kan också beställas utan innehåll, för att utrustas efter egna behov och verksamhet.

Modell 2 (17 x 27 x 8 cm) har för­stärkt kard­borre­fäste för låsning av det uppvikbara locket, stansade hål för plombering och snabb­infäst­ning, kraftig gul reflex (x 3 sidor, på locket samt det lilla infällda fackets lock) och justerbar axelrem.

Fästskenan som medföljer varje väska har vridbara knäppen/snabbkopplingar som gör att väskan lätt blir flexibel. Skenan kan med fördel skruvas eller limmas fast på väggar i bl a fordon. Den kan också nitas fast i midjebälten eller ryggsäckar.